Τα Πέτρινα Γεράκια - 2η Έκδοση
(A Falcon Flies)
Μετάφραση: Κώστας Μπαρμπής

Ένα αξέχαστο μυθιστόρημα του μαιτρ της δράσης Γουίλμπουρ Σμιθ κυκλοφορεί ξανά σε νέα έκδοση.
Ένα βιβλίο «πλημμυρισμένο με εξαιρετικές περιγραφές της θάλασσας, του τοπίου και των φυλών της αφρικανικής ηπείρου…» (Library Journal), από εκείνα που ανέδειξαν τον Σμιθ σ’ έναν από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς της εποχής μας.

Μια χορταστική ιστορία ηρωισμού, απληστίας και ερωτικού πάθους, στην επιβλητική καρδιά της Αφρικής: άγρια θηρία και χαμένοι πολιτισμοί, ανεπανάληπτες σκηνές δράσης και, προπάντων, σληροτράχηλοι άντρες και μοιραίες γυναίκες  –για όλους τους αμετανόητους λάτρεις της καθαρόαιμης περιπέτειας.

Περίληψη:

Η δόκτωρ Ρόμπιν Μπαλαντάιν ξαναγυρίζει μαζί με τον αδερφό της Ζούγκα στη Nότια Αφρική, τη γη όπου γεννήθηκε, με ένα όνειρο: να ξαναβρεί τα ίχνη του πατέρα της, ξακουστού ιεραπόστολου και εξερευνητή, που χάθηκε εκεί πριν από χρόνια. Ταυτόχρονα, θέλει να βοηθήσει τους ντόπιους με τις ιατρικές της γνώσεις και να παλέψει, με όλες της τις δυνάμεις, να σταματήσει το απάνθρωπο δουλεμπόριο, που το 1860 ανθεί ακόμη.

Ο ιδεαλισμός της Ρόμπιν δοκιμάζεται από την πρώτη κιόλας στιγμή, όταν μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που τους οδηγεί στην Αφρική, ο καπετάνιος Σεντ Τζον, είναι κι αυτός δουλέμπορος και η απέχθειά της συγκρούεται με την ακατανίκητη φυσική έλξη που της ασκεί…

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Από τη στιγμή που τα δύο αδέρφια φτάνουν στο Κέιπ Τάουν κι αρχίζουν να προχωρούν όλο και πιο βαθιά στη σκοτεινή καρδιά της Μαύρης Ηπείρου, τόσο ο ανεξερεύνητος, μυστηριακός, γεμάτος κινδύνους και υποσχέσεις κόσμος που ανακαλύπτουν κλονίζει ό,τι πίστευαν ως τώρα –ακόμα και τη μεταξύ τους αγάπη. Κι όταν τελικά ο Ζούγκα διαλέξει το δικό του πεπρωμένο, η Ρόμπιν, για να επιζήσει, θα πρέπει να συμμαχήσει με τον ίδιο το διάβολο…


> Τιμή Αγοράς:  € 8,80   > Σελίδες:  672   > ISBN:  960 450 185 2   > Ημερομηνία έκδοσης:  3/2006  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

«Συναρπαστική περιπέτεια. Νιώθεις από την αρχή ως το τέλος του βιβλίου ένα γνήσιο συναίσθημα αναστάτωσης και έκπληξης».
Sunday Telegraph

 
Κυνηγοί Διαμαντιών - 3η Έκδοση
Τιμή: € 6,80   € 5,44
Ο Θεός της Ερήμου
Τιμή: € 7,70   € 6,16
Φαραώ
Τιμή: € 15,50   € 13,95


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Εξημέρωση (ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΙ #2)
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Ένας Έντιμος 'Ανθρωπος
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Η 'Ανοδος του Εχθρού
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Χειμώνας του Κόσμου
Τιμή: € 22,20   € 17,76
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ-ΕΝΑΣ ΣΤΥΛΟΣ ΦΩΤΙΑΣ
Τιμή: € 71,60   € 45,00