Οργή - 2η Έκδοση
(Rage)
Μετάφραση: Αλέκος Μανωλίδης

Ποτέ άλλοτε μια χώρα δεν διχάστηκε τόσο βαθιά…

Ποτέ άλλοτε το πεπρωμένο ενός έθνους δεν συναντήθηκε τόσο δραματικά με το πεπρωμένο μιας οικογένειας…

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει πια τελειώσει, αλλά για τη Νότια Αφρική η πιο ταραγμένη εποχή της ιστορίας της μόλις αρχίζει. Τα φυλετικά μίση –ανάμεσα στους Μπόερς και τους Άγγλους, τους λευκούς και τους μαύρους– θεριεύουν και απειλούν να καταστρέψουν, τελειωτικά και ανεπανόρθωτα, τη χώρα.

Στην καρδιά της σύγκρουσης, οι δρόμοι του  Μάνφρεντ ντε λα Ρέι και του Σάσα Κόρτνεϊ διασταυρώνονται ξανά. Οι δυο ετεροθαλείς αδερφοί, που τους ενώνει το αίμα και τους χωρίζει το αβυσσαλέο μίσος, αναγκάζονται να συμμαχήσουν προσωρινά.

Υπουργοί στην ίδια κυβέρνηση, θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωποι με τις οδυνηρές συνέπειες του απαρτχάιντ –την αυξανόμενη απομόνωση της χώρας τους, την εξέγερση των μαύρων, που πνίγεται στο αίμα, τις ολοένα πιο βίαιες συγκρούσεις– αλλά και τις συνέπειες της τυφλής φιλοδοξίας και της ακόρεστης δίψας τους για εξουσία.

Καθώς το ποτάμι της οργής σαρώνει τα πάντα γύρω τους, η έχθρα ανάμεσά τους  φουντώνει ξανά. Καταστροφικά και αμετάκλητα ενωμένοι στο ίδιο παράξενο πεπρωμένο, λίγο πριν παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά, οι δυο άντρες βαδίζουν προς την τελική και πιο σκληρή αναμέτρησή τους…

Μετά το Στην Καυτή Άμμο και τη Δύναμη των Όπλων, ο Smith συνεχίζει το έπος των Κόρτνεϊ της Αφρικής, σ’ ένα μυθιστόρημα γεμάτο πάθος και κινδύνους, στην καρδιά των ιστορικών γεγονότων που συγκλόνισαν τον κόσμο και καθόρισαν τη μοίρα ενός έθνους.


> Τιμή Αγοράς:  € 9,00   > Σελίδες:  800   > ISBN:  960 450 210 7   > Ημερομηνία έκδοσης:  2/2005  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

"Συνταρακτική περιγραφή κάποιων από τις χειρότερες φυλετικές ταραχές...
Ο Smith είναι ένας αφηγητής με πολύ μεγάλη δύναμη".
Publishers Weekly

Smith αποδίδει εξαιρετικά και με αυθεντικότητα το ιστορικό και πολιτιστικό υπόβαθρο... μια συναρπαστική ιστορία και μια βαθιάματιά στη Νότια Αφρική".
Library Journal

 
Κυνηγοί Διαμαντιών - 3η Έκδοση
Τιμή: € 6,80   € 5,44
Ο Θεός της Ερήμου
Τιμή: € 7,70   € 6,16
Φαραώ
Τιμή: € 15,50   € 13,95


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Εξημέρωση (ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΙ #2)
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Ένας Έντιμος 'Ανθρωπος
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Η 'Ανοδος του Εχθρού
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Χειμώνας του Κόσμου
Τιμή: € 22,20   € 17,76
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ-ΕΝΑΣ ΣΤΥΛΟΣ ΦΩΤΙΑΣ
Τιμή: € 71,60   € 45,00