Μουσώνας - 4η Έκδοση
(Monsoon)
Μετάφραση: Αντρέας Μιαούλης

Είναι η αυγή του 18ου αιώνα. Στις εσχατιές του γνωστού κόσμου, η πανίσχυρη Βρετανική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών υφίσταται μεγάλες απώλειες από επιθέσεις πειρατών στα πλοία της.

Μετά από τέσσερα χρόνια αποχής από την ενεργό δράση, ο έμπειρος θαλασσοπόρος σερ Χένρι Κόρτνεϊ σαλπάρει για το τελευταίο και πιο δύσκολο ταξίδι του. Έχει αναλάβει να εξουδετερώσει τους πειρατές, μια αποστολή στο όνομα της Αυτοκρατορίας και του Στέμματος, που θα του φέρει τη δόξα ή το θάνατο.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Χαλ δε ρισκάρει μόνο τη δική του ζωή αλλά και τις τύχες των παιδιών του. Οι τέσσερις γιοί του διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, αλλά είναι όλοι τους παιδιά του κινδύνου. Τους χωρίζουν αντιζηλίες, φιλοδοξίες και πάθη, αλλά στις φλέβες όλων τους το αίμα κυλά με την ίδια ασυγκράτητη ορμή. Και καθώς οι άνεμοι της περιπέτειας αρχίζουν να φυσούν, ρίχνονται ατρόμητοι στη δράση, σφυρηλατώντας ο καθένας με το δικό του τρόπο το πεπρωμένο των Κόρτνεϊ…


> Τιμή Αγοράς:  € 18,00   > Σελίδες:  896   > ISBN:  978 960 620 464 7   > Ημερομηνία έκδοσης:  2/2008  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

"Το διάβασμα του Μουσώνα είναι μια υπέροχη εμπειρία..."
The Sunday Times

"Μια αριστοτεχνική ιστορία περιπέτειας, δράσης και έρωτα, με φόντο τις ανοιχτές θάλασσες, τις αχανείς ερήμους και τις τροπικές ζούγκλες... Ευφυή γυρίσματα της πλοκής και άφθονες ιστορικές λεπτομέρειες... Ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι μέσα από την άγρια και μυστηριώδη Μαύρη Ήπειρο και τις Αραβικές θάλασσες".
Publishers Weekly

Smith είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και δημιουργικούς συγγραφείς της περιπέτειας στον κόσμο".
Τhe Washington Post Book World

"O Smith δίνει στην ιστορία του όσο πιο γρήγορο ρυθμό μπορεί, με άφθονες ξιφομαχίες και φονικά χτυπήματα που αιφνιδιάζουν σαν κεραυνός εν αιθρία".
Kirkus Reviews

 
Κυνηγοί Διαμαντιών - 3η Έκδοση
Τιμή: € 6,80   € 5,44
Ο Θεός της Ερήμου
Τιμή: € 7,70   € 6,16
Φαραώ
Τιμή: € 15,50   € 13,95


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Εξημέρωση (ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΙ #2)
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Ένας Έντιμος 'Ανθρωπος
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Η 'Ανοδος του Εχθρού
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Χειμώνας του Κόσμου
Τιμή: € 22,20   € 17,76
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ-ΕΝΑΣ ΣΤΥΛΟΣ ΦΩΤΙΑΣ
Τιμή: € 71,60   € 45,00