Το Πέταγμα των Αετών
(Flight of Eagles)
Μετάφραση: Ανδρέας Μιαούλης

Καθώς ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος τελειώνει, ένας Αμερικανός πιλότος, ο Τζακ Κέλσο, παίρνει μαζί του στην Αμερική τη Γερμανίδα βαρόνη Έλσα φον Χάλντερ και την παντρευέται. Από το γάμο τους θα γεννηθούν δυο δίδυμα αγόρια, ο Μαξ και ο Χάρι.

Τα δυο αδέρφια, που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, αναγκάζονται να αποχωριστούν το ένα το άλλο όταν ο πατέρας τους πεθαίνει. Ο μικρότερος, ο Χάρι, μένει στην Αμερική με τον παππού του, ενώ ο Μαξ, που έχει κληρονομήσει τον τίτλο του βαρόνου, επιστρέφει με τη μητέρα του στη Γερμανία.

Τώρα, το ξέσπασμα του Β' Παγκόσμιου πολέμου βρίσκει τα δυο αδέλφια σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο Μαξ, ο «Μαύρος Βαρόνος» όπως τον αποκαλούν, είναι ένας από τους άσους της Λουφτάβε. Ο Χάρι ένας από τους καλύτερους πιλότους της RAF.
Οι δυο αετοί απλώνουν τα φτερά τους στον ουρανό της φλεγόμενης Ευρώπης.

Γενναίοι και οι δυο, ξανασμίγουν σ' έναν παράξενο ανταγωνισμό στους αιθέρες, ισορροπώντας ανάμεσα στο μίσος για τον εχθρό και την αδερφική αγάπη. Αλλά κανείς τους δεν γνωρίζει ακόμη πόσο δραματικό είναι το παιχνίδι που τους ετοιμάζει η μοίρα.

Δυνάμεις που δεν μπορούν να ελέγξουν συλλαμβάνουν ένα σατανικό σχέδιο που βάζει σε δοκιμασία ό,τι πιο πολύτιμο έχουν και οι δυο: την οικογένειά τους, τα ιδανικά και τις αξίες τους, την ίδια τους τη ζώη. Κι από την εξέλιξη αυτού του σχεδίου ίσως εξαρτάται τώρα και η έκβαση ολόκληρου του πολέμου...> Τιμή Αγοράς:  € 5,28   > Σελίδες:  448   > ISBN:  960 450 655 2   > Ημερομηνία έκδοσης:  5/2000  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Λίστα Εκτελέσεων
Τιμή: € 6,90   € 6,21
Αλύγιστος
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Συνηθισμένοι Ήρωες
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Η Νύχτα των Ηρώων
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Κωδικός: Κίσσες
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Η Νύχτα των Αιχμαλώτων
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ